otroligt trött

paulina

jag är riktigt, riktigt trött & jag vet faktiskt inte riktigt varför? Det blev inte så sent igår, sov i alla fall innan klockan 1.. Sen vaknade jag klockan 13.12, haha jag tittade faktiskt på klockan det första jag gjorde. Kan man bli trött av att man sovit för mycket? För i så fall har jag blivit det.


morgontrött?

paulina

när jag vaknade idag gick jag direkt & kollade posten, såg att jag fått min lönespecifikation & bestämmde mig då för att ringa till mamma & berätta detta. Jag slog rätt nummer trodde jag i alla fall, det svarades i andra änden
- Hej det är Annethe
- Hej det är Paulina, är mamma där?
Då hör jag bara någon som börjar skratta i andra änden, & jag kan verkligen inte komma på vad det är som är så kul? Så slår det mig, jag har ringt hem till pappa, hur stor är sannolikheten att mamma skulle vara där? Så helt plötsligt är vi två stycken som sitter & skattar. Lägger på & ringer till mamma för en andra gång, puh denna gången kom jag rätt i alla fall..
Ja det är sådana saker som kan hända när man precis vaknat.

nu sitter jag bara & segar, kläder har jag inte orkat ta på mig, sminket har jag inte ens orkat tänka på. men det är lugnt, 2 timmar kvar tills skolan börjar. Hoppas att jag blir lite piggare...

Brunis!

paulina




detta är min hälsning från malin till er :)
på ett sätt vill jag träffa henne, men ändå inte liksom, inte när hon är så där brun?!

13 timmar kvar tills skolan börjar

paulina

Jobbet slutade i fredags! jag vet inte vad jag tycker om det faktiskt, jag saknar det på ett sätt. det är mycket skönare att jobba än att gå i skolan. man får en massa pengar också!
men jag har gjort så mycket i veckan att jag inte riktigt hunnit känna efter ifall jag saknar jobbet eller inte.
I lördags åkte vi hem till min moster för att fira Astrids namn (min kusin) vilket resulterade i att jag stannade kvar där i 3 dagar. Vilket var väldigt kul, alltid lika skönt att vara där. Astrid har blivit stor, hon ät också mer vaken nu än vad hon var innan & är hur go å mysig som helst.

I onsdags började Thuva i ettan, hon har också blivit stor tjej nu. Så klart ville hon att jag skulle följa med, jag är trots allt hennes stora idol! men när vi kom dit fick vi inte stanna länge, så följde med till mammas jobb för att äta lite (vad gör man inte för att slippa laga det själv).

Idag skulle jag egentligen bli fotad, men icke, jag har inte fyllt 18 ännu & mamma kunde inte följa med. Så jag fick helt enkelt följa med när Emelie blev fixad & fotad. Vilket såg mycket roligt ut, så vi ska boka en dag sen i september! Ska också försöka flörta in mig lite mer med den ena fotografen, så kan vi få det gratis! haha.


& sälen blir det vecka 5, förhoppningsvis!



3 dagar kvar!!

paulina

Sitter på jobbet, som vanligt, och är klar för längesedan.. ja jag var klar redan vid 12. det är jag alltid, men ändå ska man vara kvar här tills klockan är 5. man kan nästan säga att jag tjänar pengar på att sitta, äta & prata lite i telefon. men det är väl helt okej?!
det tycker jag i alla fall.. fast okej, jag erkänner. jag hade inte sagt nej till att ha lite mer att göra. det är ganska segt nu, men kanske är det så för att jag vet om att om 3 dagar så slutar jag. om tre dagar så sitter jag här för (kanske) sista gången. det är lite sorgligt faktiskt..
jag kommer sakna alla roliga männikskor som man har lärt känna, speciellt 2 personer. för dom har jag kommit nära. det är roligt faktiskt, vi sitter & snackar skit om allt & alla, precis som man ska göra när man är tjej.
luncherna är aldrig tråkiga.
nej gud tänk att man snart ska gå tillbaka till skolan & allt ser & är likadant som innan...

nu börjar jag längta till studenten ändå, man måste börja leva sitt liv, men samtidigt vill jag inte börja leva mitt liv, allt är så mycket enklare nu! man bara glider fram, men nej så är det inte i den "riktiga" världen. kommer du inte till skolan så skolkar du, men inte blir du sparkad från skolan för det. men kommer du inte till jobbet, ja då är det ju inte helt hundra på att du har kvar jobbet sen. usch nej, det är både bra & dåligt att sluta skolan.



I miss you

paulina

då sitter jag här på jobbet, det är den sista veckan som jag ska jobba.
sommarlovet är snart slut, det har gått fort.. fast det är skönt eftersom jag inte har kunnat göra något annat denna sommaren än att jobba.
jag är avundsjuk på malin, ja jag är riktigt jävla avundsjuk på henne. hon har fått göra så mycket denna sommaren, vilket jag inte har fått.. nu är hon ju & surfar, ja hon lever livet.
ska jag vara riktigt ärlig så saknar jag henne som bara den, så mycket som hänt som jag bara vill berätta för henne!! åhh malin kom hem!
men hon ska vara borta i nästan 2 veckor till..
det enda positiva med att hon är borta är att jag antagligen kommer få något riktigt nice när hon kommer hem, jag fyller ju snart 18. så jag hoppas malin att du kommer hem med något till mig ;) haha.
nej nu ska jag väl ta & fortsätta jobba!

PUSSSS

RSS 2.0