ah I'M HAAAAPPY

fuerteventura om sisådääär 9 dagar, det är väldigt snart!!!!!
blir där till den 24 augusti, då skolan börjar igen..men efter 3-4 veckor nere på fuerte blir det nog bra.
får hoppas att jag har fått med linn nu också, så att jag inte blir helt ensam down there!
jag längtar som söööören, vädret där nere är just nu 27 gradet varmt och blåsigt, perfekt!

inget mer roligt tror jag.. jobbar imorgon.. och fram tills jag åker! så tiden kommer att gå fort :)
hoppas alla andra får ett skönt sommarlov i kalla sverige.. som faktiskt inte ska bli så kallt som det är nu.. har jag hört iafall. blöblögb
BYE GUUUUYS <3



den där stora saken du vet.

paulina

så idag på jobbet fick jag ett sms av malin att det rann vatten i badrummet, fasen var mina första tanke, nu måste jag åka hem också. sagt & gjort jag fick sätta mig på bussen hem, ringa vaktmästaren som inte kunde komma, han kunde dock komma ikväll. okej gick ut & såg att min buss gick om en timme.. jaaaha, på dessa 2 h som det tog gjorde jag inget alls. okej måste erkänna att det var skönt att slippa jobbet en stund, önskar man kunde göra det fler dagar & ändå få lön. det hade varit något.
men i alla fall vaktmästaren var här nyss, först när jag såg honom undrade jag om han skulle komma in genom dörren, han var nog mer än 2 meter lång & brun som attan, detta betyder inte att han var snygg, han var faktiskt 40 +.. men jag kom att tänka på en av mina åkare när jag pratade med honom i telefon & kanske ser min åkare ut så också. vem vet?! kanske till & med är samma person? ska fråga honom nästa gång om han kör lastbil med. haha.

jag gav i alla fall honom en nyckel så att han kan komma in imorgon & fixa det. så det betyder att jag inte kan duscha idag!!! usch & fy..

jag börjar bli vuxen?!

paulina

ojojoj uppdateringen här har rent ut sagt SUGIT (vuxet det där ja).
nej men har väl helt enkelt inte tänkt på det eller haft lusten till det, men nu tyckte jag att det var på tiden för er att få veta lite vad som händer med mig.
jo min familj har åkt iväg, hampus bodde hos pappa & jag levde livet... i en vecka, sen kom hampus hem. fan sa jag högt när jag såg sms;et... men i alla fall, under den underbara veckan som jag fick vara själv har jag lagat mat, städat & TVÄTTAT, hör & häpna. det är faktiskt sant. jag lärde mig äntligen att tvätta, men jag har fortfarande lite svårt med vilka färger man kan blanda osv, men inget gick fel! & jag var glad.

jobbet går också bra, inget ovanligt, allt är precis som vanligt. pengarna går åt också, jag börjar undra hur jag ska klara mig när jag kommer gå tillbaka till att endast ha 1050 kr varje månad... det kommer inte funka?! kanske ska sluta skolan & börja jobba direkt. eller vid närmare eftertanke så kanske inte! men jag har i alla fall fått känna på hur det känns att ha så mycket pengar att man inte behöver tänka på att det ska räcka månaden ut. för om mindre om två veckor får jag ännu en lön, & sen ska jag få en till. & nu ska jag spara, jag ska spara till sälen (vilket fick mig att tänka på att jag måste ringa Åza) & jag ska spara pengar till alperna, jag ska fan dit! eller så blir det solsemester?! lutar mer åt vinter faktiskt.

RSS 2.0